Cennik ciast

SERNIK TRADYCYJNY (26cm) - 150 zł

Maślany spód, gęsta, twarogowa warstwa, polewa czekoladowa, bakalie

SERNIK BASKIJSKI (26cm) - 150 zł

Maślany spód, aksamitna, rozpływająca się w ustach warstwa z serków Philadelphia z lekko przypieczonym wierzchem

SERNIK DACQUOISE (26cm) - 150 zł

Kakaowy spód, twarogowa warstwa, kajmakowy krem na bazie serka mascarpone z orzechami włoskimi i daktylami, chrupiąca beza

SERNIK KOKOSOWY (26cm) - 160 zł

Kruchy, kokosowy spód, kremowa, rozpływająca się w ustach warstwa twarogowa z mleczkiem kokosowym pieczona w kąpieli wodnej, polewa na bazie białej czekolady, mleczka kokosowego i mascarpone

SERNIK CZEKOLADOWY (26cm) - 170 zł

Kruchy, czekoladowy spód, kremowa intensywnie czekoladowa warstwa twarogowa, polewa czekoladowa, świeże owoce

SERNIK Z MUSEM MALINOWYM (26cm) - 150 zł

Kruchy spód, kremowa, rozpływająca się w ustach masa serowa, lekko kwaskowaty mus malinowy

CIASTO MUSOWE TRZY CZEKOLADY (26cm) - 170 zł

Kakaowy, biszkoptowy spód, rozpływające się w ustach trzy warstwy na bazie belgijskiej czekolady: deserowej, mlecznej i białej. Udekorowany świeżymi owocami

TARTA LEMON CURD (28cm) - 120 zł

Kruche, maślane ciasto, lekko kwaskowy budyń cytrynowy, lekka beza

TARTA TRUSKAWKOWA (28cm) - 120 zł

Kruche, maślane ciasto, truskawkowe nadzienie, krem patissiere, świeże truskawki