SERNIK TRADYCYJNY (26cm) - 150 zł
Maślany spód, gęsta, twarogowa warstwa, polewa czekoladowa, bakalie
SERNIK BASKIJSKI (26cm) - 150 zł
Maślany spód, aksamitna, rozpływająca się w ustach warstwa z serków Philadelphia z lekko przypieczonym wierzchem
SERNIK DACQUOISE (26cm) - 150 zł
Kakaowy spód, twarogowa warstwa, kajmakowy krem na bazie serka mascarpone z orzechami włoskimi i daktylami, chrupiąca beza
SERNIK KOKOSOWY (26cm) - 160 zł
Kruchy, kokosowy spód, kremowa, rozpływająca się w ustach warstwa twarogowa z mleczkiem kokosowym pieczona w kąpieli wodnej, polewa na bazie białej czekolady, mleczka kokosowego i mascarpone
SERNIK CZEKOLADOWY (26cm) - 170 zł
Kruchy, czekoladowy spód, kremowa intensywnie czekoladowa warstwa twarogowa, polewa czekoladowa, świeże owoce
SERNIK Z MUSEM MALINOWYM (26cm) - 150 zł
Kruchy spód, kremowa, rozpływająca się w ustach masa serowa, lekko kwaskowaty mus malinowy
CIASTO MUSOWE TRZY CZEKOLADY (26cm) - 170 zł
Kakaowy, biszkoptowy spód, rozpływające się w ustach trzy warstwy na bazie belgijskiej czekolady: deserowej, mlecznej i białej. Udekorowany świeżymi owocami
TARTA LEMON CURD (28cm) - 120 zł
Kruche, maślane ciasto, lekko kwaskowy budyń cytrynowy, lekka beza
TARTA TRUSKAWKOWA (28cm) - 120 zł
Kruche, maślane ciasto, truskawkowe nadzienie, krem patissiere, świeże truskawki